Flori

Membri
 • Număr conținut

  5
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  8

Flori a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 22 2017

Flori a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

10 Good

Despre Flori

 • Rang
  Membru junior
 • Dată Naștere 15.07.1970
 1. Am terminat dieta

  Buna . Am terminat Dieta Rina . Dupa 90 zile am slabit 9,5 kg ( am comunicat mai sus cu cat am plecat ) . A venit Pastele si am mancat dulce si preparatele specifice zilelor de sarbatoare. Dupa aceasta vacanta ( 2 saptamani ) , am luat in greutate 1 kg . Nu am senzatia de foame si am constatat ca deja s a format un stil de viata , de a manca disociat , de a nu consuma alcool sau sucuri acidulate . Ma simt excelent . Voi intra la mentinere .
 2. Excelenta cura

  Am inceput dieta cu 63,7 kilograme si acum ma uit la mine si este o schimbamajora , nu faptul ca am slabit este important dar slabirea cu Dieta Rina 90 este o slabire frumoasa , fara piele lasata, ma simt mult mai usoara si fara dureri de stomac. Dieta Rina este o cura excelenta!
 3. AM INCEPUT DIETA

  AM INCEPUT CU 63,7 KG .....SI ACUM MA UIT LA MINE SI ESTE O SCHIMBARE MAJORA , NU FAPTUL CA AM SLABIT , DAR ESTE O SLABIRE FRUMOASA , FARA PIELE LASATA ..MA SIMT MAI USOARA SI NU MAI AM DURERI DE STOMAC .EXCELENTA CURA.
 4. AM INCEPUT DIETA

  Am revenit dup-a 59 de zile , am ajuns la 56 de kg , fara sa ma infometez si fara sa tin ziua de apa .Mergeti inainte merita tot efortul. O zi buna.
 5. AM INCEPUT DIETA

  Buna ziua . Am inceput dieta in 30,01,2017. Nu este greu este un mod de viata sanatos . Am inceput de la 63,700 kg si acum in ziua de azi dupa 21 de zile am dat jos 4 kg . Recomand cu caldura .