• Testimoniale

  Aceasta este pagina noastră de testimoniale.

  Flori

  Am terminat dieta

  De Flori, în Testimoniale.

  Buna . Am terminat Dieta Rina . Dupa 90 zile am slabit 9,5 kg ( am comunicat mai sus cu cat am plecat ) . A venit Pastele  si am mancat dulce si preparatele specifice zilelor de sarbatoare.
  Dupa aceasta vacanta ( 2 saptamani )  , am luat in greutate 1 kg .
  Nu am senzatia de foame si am constatat ca deja s a format un stil de viata , de a manca disociat , de a nu consuma alcool sau sucuri acidulate . Ma simt excelent . Voi intra la mentinere .

  Flori

  Excelenta cura

  De Flori, în Testimoniale.

  Am inceput dieta cu  63,7 kilograme si  acum ma uit la mine si este o schimbamajora , nu faptul ca am slabit este important dar slabirea cu Dieta Rina 90 este o slabire frumoasa , fara piele lasata, ma simt mult mai usoara si fara dureri de stomac. Dieta Rina  este o cura excelenta!


  Stocker Cirja Eva
  Buna, Dieta Rina functioneza forte bine, si o recomand cu drag mai departe, pentru mine e ca si o revelatie, insa eu am combinat dieta cu un program de detoxsifiere, si curatare a tractului intestinal. Eu locuesc in Elvetia si aici am avut posibilitatea sa cunosc Swiss apple, cu un set de produse foarte benefice, pt mine acestea se leaga impreuna forte bine, in total sunt 26-27 kg de la 115 la 88.Este un rezulta destul de bun tinand cont ca am inceput in iulie 2015 cu swissshape am redus primele 8 kg in 6 saptamini si restul combinat cu Dieta Rina  pina in prezent, momentan repet Dieta Rina si consum Corofila Super Green. Eu vreu sa mai dau jos cam 10 kg sa ajung undeva pe la 77 - 78 kg si pentru accest obietiv mi-am propus un an, si dupa accea mentinera cel putin 3 ani si disciplina toata viata , altfel exista riscul de efect yo-yo, cea ce numi doresc.Sunt optimista si increzatoare ca voi reusi! multumesc si doresc succes la toata lumea imbratisari E, Stocker

  Cristina Csakany

  Incep Dieta Rina

  De Cristina Csakany, în Testimoniale.

  Cum aranjeaza DUMNEZEU de bine toate, tocmai doream sa incep o dieta pentru a da jos 10 kg. si tocmai am aflat de 'startul' acesta. Ma ajuta enorm sfaturile si mai ales retele pentru care nu trebuie sa-mi mai bat capul. Acum totul pare usor, sa vad pe parcurs cum va fi, asa ca DA incep si eu pe 14